Gehoor beschermen en toch in contact blijven met collega's

Communiceren tijdens werk

Werkt u in een lawaaierige omgeving waar u communicatiesystemen duidelijk moet kunnen horen, maar waar u ook uw gehoor moet beschermen? Zo ja, dan zijn op maat gemaakte portofoon oortelefoons de perfecte oplossing voor u! Deze oordoppen met portoverbinding zorgen ervoor dat u verbonden blijft met het communicatiesysteem, maar hebben ook een speciale opening waardoor u omgevingsgeluiden nog steeds goed kunt horen met beide oren. Dit is belangrijk wanneer wat er op straat gebeurt net zo belangrijk is als wat u hoort via de meldkamer. Portofoon oordoppen worden gebruikt door politie mensen, veiligheidsdiensten, brandweer en andere hulpverleners over de hele wereld. Als u op zoek bent naar een manier om uw gehoor te beschermen en toch verbonden te blijven op hetzelfde moment, dan is de portofoon gehoorbescherming zeker voor jou geschikt.

Portofoon oortjes op festivals

Een van de toepassingen waar portofoon oortjes veelvoudig voorkomen is bij de beveiliging van festivals. Op een muziekfestival, bijvoorbeeld, is het belangrijk dat beveiligingsmedewerkers met elkaar kunnen communiceren, maar het is ook belangrijk dat zij kunnen horen wat er om hen heen gebeurt. Met walkietalkie-oortelefoons kunnen de beveiligingsmedewerkers verbonden blijven en zich tegelijk bewust zijn van hun omgeving.

Extra bescherming door verwisselbare filter

Een ander groot voordeel van walkie-talkie oortelefoons is dat ze vaak met een verwisselbaar filter geleverd worden. Dit betekent dat u het beschermingsniveau dat u nodig hebt kunt veranderen, afhankelijk van de situatie. Als u bijvoorbeeld in een zeer lawaaierige omgeving werkt, kunt u de oordopjes met het hoogste beschermingsniveau gebruiken. Maar als u in een minder lawaaierige omgeving bent, kunt u de oordopjes met een lager beschermingsniveau gebruiken. Zo hebt u altijd de juiste hoeveelheid bescherming voor uw oren, in welke situatie u zich ook bevindt.

Als u in een lawaaierige omgeving werkt, zijn op maat gemaakte porto oordoppen de perfecte oplossing voor u. Met deze porta-verbonden oordopje, kunt u verbonden blijven met het communicatiesysteem en toch de omgevingsgeluiden horen. Dit is vooral belangrijk wanneer er noodsituaties ontstaan.