Tankkaart voor zelfstandige ondernemer

Bent u als ondernemer op zoek naar een snelle en simpele oplossing om het tanken overzichtelijk en beheersbaar te maken, kijk dan eens naar de tankkaart voor zelfstandige. Een veilige oplossing in de vorm van een creditcard systeem dat u inzicht geeft in gedrag, uitgaves en u ook nog bij de boekhouding helpt. Een absolute win-win situatie met een flink wat voordelen op de koop toe. Rijdt u elektrisch dan is er de speciale laadkaart met dezelfde voordelen.

Goedkoop tanken

Met de tankkaart voor zelfstandige kunt u eigenlijk overal tanken. Bij elk tankstation dat u tegenkomt. Geen omrijden of zoeken meer naar een tankstation dat aangesloten is zoals bij de merk gebonden tankkaarten het geval is. Het lijkt dan wel of u extra voordelen krijgt maar in de praktijk kost omrijden en zoeken tijd en benzine. Soms hebt u ook niet de tijd om op zoek te gaan. Ook als ondernemer kunt u met de tankkaart gebruikmaken van goedkope tankstations. U betaalt gewoon de prijs aan de pomp; er wordt geen opslag in rekening gebracht.

Snel en veilig betalen

U betaalt snel en veilig met de tankkaart voor zelfstandige alsof het een creditcard is. Daarom nooit meer gehannes met bonnetjes die zoek kunnen raken waardoor u BTW misloopt. U krijgt alle transacties glashelder omschreven in een factuur aan het eind van de periode die u van tevoren afspreekt. Alle informatie is uitgesplitst: de datum, het bedrag, de hoeveelheid getankte brandstof, de BTW, zelfs de kilometerstand van de auto. Dit is allemaal informatie die u nodig hebt voor de boekhouding en nu niet meer bij elkaar hoeft te zoeken. Wilt u liever eerder weten hoeveel u aan brandstof kwijt bent, stort dan een bedrag op de tankkaart en creëer uw eigen prepaid tankkaart.

Extra mogelijkheden met de tankkaart

Door het aanzetten van verschillende opties kunt u niet alleen brandstof tanken met de tankkaart voor zelfstandige maar ook tolkosten betalen bij tunnels en bruggen of overvaarten met veerboten. Rijdt u veel in Europa dan kunt u kiezen uit ruim vijfenvijftigduizend tankstations of uit meer dan tweeduizend locaties in België.

Voor elektrisch rijden is er de laadkaart. U hebt hierbij precies dezelfde voordelen als bij de tankkaart voor zelfstandige. Als extra krijgt u er een app bij zodat u exact weet waar u de auto kunt opladen zonder te moeten zoeken.

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar tijd- en kostenbesparing. De tankkaart voor zelfstandige kan u daarbij uitstekend helpen.